Maalaus ultraäänikuvasta -tilaustyö

Maalaus ultraäänikuvasta on kaunis muisto uuden elämän alusta. Ajasta, jolloin tuleva on vielä suuri mysteeri niin vauvalle kuin vanhemmallekin.

Ensimmäinen ultraäänikuvaus on hetki, joka on täynnä suuria tunteita – odotusta, jännitystä ja pelkoakin ehkä, iloa ja onnea, toisinaan suruakin. Ensimmäinen kuva pienestä ihmeestä on tärkeä muisto raskaudesta ja tästä suuresta hetkestä. Vesivärimaalauksena toteutettu kuva vaalii hetken herkkyyttä ja tallettaa sen kauniiksi muistoksi taulun muotoon. Laadukkailla vesiväreillä toteutettu maalaus kestää myös aikaa paremmin kuin alkuperäinen kuva, joka ajan myötä haalistuu.

Maalaus on oiva hankinta paitsi omasta pikkuisesta, myös lahjaksi esimerkiksi nimiäisiin, ristiäisiin tai vaikkapa yhteisenä hankittavaksi baby shower lahjaksi.

Maalaus toteutetaan vesivärein paperille, toimittamastasi kuvasta ja väritoiveesi huomioiden. Mikäli haluat, voidaan ennen työn aloitusta tehdä värikokeilu, jolla varmistetaan juuri halutunlainen väripaletti. Kuvan voi toimittaa sähköisesti, mutta valokuvan alkuperäisestä kuvasta tulee olla otettu mahdollisimman kohtisuoraan, jotta kuvan mittasuhteet ei vääristy. Voit valita maalauksen koon alla olevasta listauksesta tai määritellä työn koon itse, jolloin hinta sovitaan tapauskohtaisesti.

Koko: 20x30cm, 100€ (sis. alv).

Koko: 30x40cm, 130€ (sis. alv).

Haluatko tilata ultraäänimaalauksen? Otathan yhteyttä sähköpostitse info@petraillustrations.fi tai yhteydenottolomakkeella.
Kerro viestissä maalaukselle haluttu koko ja toteutuksen toivottu aikataulu. Suunnitellaan juuri sinun toiveiden mukainen maalaus!

Osasto: